De ode aan de Trimetal Rookies: maak een creatief werk tijdens een veldrijdwedstrijd

Call
Golazo Sports / Trimetal

Wat?

Golazo Sports en professioneel verfmerk Trimetal (www.trimetal.be) zijn verheugd om een spannende kans aan te bieden om je creatieve talent te laten schitteren tijdens de veldritten van de X2O Badkamers Trofee. Trimetal is de trotse titelpartner van onze Trimetal Rookie Trophy (U23 Beloften) en is dagelijks de supporter van aanstormend professioneel talent, zowel in het schildersvak als in het veldrijden.

Samen met Trimetal willen we naast talent in het veldrijden ook schildertalent in de schijnwerpers zetten, met een ode aan de Trimetal Rookies

Het Concept: De ode aan de Trimetal Rookies

We nodigen creatievelingen van alle disciplines uit, van creatieve schilders tot graffiti-artiesten en alles daartussenin, om zich kandidaat te stellen voor het nieuwe concept. We brengen graag hulde aan de Trimetal Rookies, met een creatief schilderwerk!

Tijdens vier veldritten zal er een tent worden opgezet waarin één creatieveling gedurende een volledige dag een meesterwerk kan creëren. Dit kunstwerk zal het thema van veldrijden/cyclocross omarmen en een connectie maken met Trimetal door gebruik te maken van de Trimetal-kleuren (rood-wit), het Trimetal Rookie Trophy logo of iconografie in verband met verf (verfpot, verfborstel, schilder, …).

Hoe deelnemen?

 1. Inschrijven: Creatievelingen die willen deelnemen, worden uitgenodigd om zich in te schrijven. Vul het deelnameformulier in om je kandidaat te stellen.
 2. Selectie: De inzendingen worden beoordeeld om uiteindelijk 4x creatievelingen te selecteren die deel mogen nemen aan ‘De Ode aan de Trimetal Rookies’.
 3. Creatieve Uitdaging: Tijdens de veldritten krijg je een canvas ter beschikking. Je hebt de hele dag om je kunstwerk te creëren, met veldrijden/cyclocross en een link naar Trimetal als inspiratiebron. Trimetal zorgt voor de verf, uiteraard.
 4. Expositie en Erkenning: Je kunstwerk zal tentoongesteld worden achteraf op een evenement van Trimetal en zal voor het goede doel (Kom Op Tegen Kanker) geveild worden. Bovendien zal je werk prominent worden gepromoot op onze sociale media en website, alsook de Trimetal media.

Beloningen:

Beloningen:

 • Een adequate vergoeding van €200 per dag/per opdracht
 • Een uniek platform om je creativiteit en kunst te tonen aan een breed publiek.

We moedigen kunstenaars van alle achtergronden en niveaus aan om deel te nemen aan ‘De ode aan de Trimetal Rookies’.

Belangrijke Data:

 • Inschrijvingsdeadline:
  o Kortrijk – Vrijdag 10/11/2023
  o Herentals – Vrijdag 01/12/2023
  o Hamme – Vrijdag 12/01/2024
  o Brussel – Vrijdag 02/02/2024
 • Data veldritten:
  o Kortrijk – Zaterdag 25/11/2023
  o Herentals – Zaterdag 16/12/2023
  o Hamme – Zaterdag 27/01/2024
  o Brussel – Zondag 18/02/2024

Ben jij een aanstormend schilderstalent? Neem deel aan deze unieke kans en laat jouw creativiteit deel uitmaken van de opwinding van de cyclocross. We kijken uit naar jouw inspirerende bijdrage aan ‘De Ode aan de Trimetal Rookies’.

Meer informatie

Vragen? Neem contact op via ruben.vanpraet@golazo.com