Artists @ work: stream live vanuit je atelier

Oproep
NICC

Wat?

NICC is de artist-run netwerkorganisatie van de beeldende kunstenaar in België. De kernactiviteit van NICC is om de kennis en de dialoog over de ontwikkelingen van de kunstenaarspraktijk en het kader waarbinnen dit gebeurt, te bevorderen en versterken.

Het Antwerp Art Weekend is een stadswijde manifestatie voor hedendaagse beeldende kunst in Antwerpen, waarbij kunstruimtes in en rond de stad de handen in elkaar slaan om hedendaagse kunst te vieren en verder te promoten als een waardevol en essentieel onderdeel van de maatschappij.

NICC heeft sinds enkele maanden een nieuwe plek. We werden uitgenodigd door HART magazine om de ruimte in Kleine Markt 7-9, Antwerpen te delen.

Onze eerste project in de nieuwe ruimte is een doorlopende videoinstallatie: ARTISTS @ WORK, met een livestream van kunstenaarsateliers. Zo verbinden we het maakproces met presentatie, of eerder, brengen we het onzichtbare werk onder de aandacht. Uiteraard zijn de deelnemende kunstenaars vrij in het idee van hun livestream.

Hoe deelnemen?

Om deel te nemen, selecteer een tijdslot en vul je naam in deze tabel in.

Tijdens jouw timeslot installeer je jouw computer op een geschikte plek in je atelier (voldoende licht, dichtbij stopcontact, etc), log je via de link in diezelfde tabel, zet je videocamera aan en… ga aan het werk. 

Meer informatie