Werkbezoek aan Chamber Music America 2020

16-19 jan 2020
Werkbezoek
Chamber Music America 2020

Van 16 tot 19 januari 2020 vindt in hartje New York voor de 41ste keer Chamber Music America plaats. Ook dit jaar is Kunstenpunt aanwezig om de Vlaamse kamermuziek te vertegenwoordigen en nemen we zes professionals mee op werkbezoek.

Chamber Music America is de belangrijkste (en zowat de enige) bijeenkomst voor kamermuziek in de VS. De conventie ontvangt jaarlijks ruim 600 professionals (managers, agents, presentatoren, festivalmedewerkers, componisten, muzikanten, ensembles) van over de hele VS. Anders dan in Europa is de kruisbestuiving tussen klassiek en jazz er normaal, wat het voor ons net een interessante bijeenkomst maakt. 

Kunstenpunt zal op de conferentie vertegenwoordigd zijn en nodigde zes muziekprofessionals met focus op kamermuziek uit om deel te nemen aan deze conferentie (seminars, workshops, showcases, e.a.), om contacten te leggen, om bestaande relaties te intensifiëren en/of om concrete projecten voor te stellen.

Meer informatie

Het volledige programma is te vinden op conference.chamber-music.org

Heb je nog vragen over onze aanwezigheid of wens je zelf deel nemen aan het werkbezoek? Contacteer Stef Coninx van Kunstenpunt.