Schrijftafels 2023: werk samen aan je dossier voor projectsubsidies of beurzen

04 jul - 31 aug 2023
infosessieVerschillende steden
Kom mee werken aan je dossier tijdens onze schrijftafels in verschillende Vlaamse steden!

Wil je een aanvraag voor een projectsubsidie of een beurs binnen het Kunstendecreet indienen op 15 september 2023? Heb je reeds een duidelijk plan maar heb je moeite bij het uitschrijven van je voorstel of heb je nood aan een klankbord? Wil je graag even van gedachten wisselen met mede kunstenaars of met experten? Of heb je vragen over het KIOSK-format?
 
Kom dan mee werken aan je dossier tijdens onze schrijftafels in verschillende Vlaamse steden!

UPDATE: Alle schrijftafels zijn volzet, heb je toch vragen over je dossier? Herbekijk dan een van onze online infosessies.

Wat?

We verzamelen een aantal kunstenaars en kunstwerkers met eenzelfde doel en deadline om een beurs of projectsubsidie binnen het Kunstendecreet in te dienen. We nodigen daarnaast enkele ‘schrijf- en dossierexperten’ uit die graag mee op zoek gaan naar een antwoord of mee helpen nadenken over het onder woorden brengen van jouw plannen. 

Hoe?

Bij aankomst plannen we de gesprekken met experts in. Kom op hiervoor op tijd! Na ontvangst starten we met de schrijftafel waar je aan je dossier kan schrijven tussen de gesprekken met experts door. We nodigen je ook uit om met elkaar in gesprek te gaan. 

14u30 – 15u (10u – 10u30) aankomst en inschrijven

15u – 18u  (10u30 – 13u30) schrijftafel

Het is belangrijk dat je reeds een concreet en duidelijk plan hebt en de nodige partners hebt aangesproken voor je beurs of project. De schrijftafels dienen ter ondersteuning bij het uitschrijven van je dossier, niet om je beurs of project te concretiseren. 

Wij voorzien een tafel, stoel, wifi, koffie en thee. Jij zorgt voor een duidelijk plan en een laptop.

Waar en wanneer? 

Deelnemen is gratis en plaatsen zijn beperkt! We vragen daarom om tijdig te annuleren als je onverwachts niet meer kan komen. 

Let op: wij kunnen zeker Engelstalig advies bieden, maar je dossier dient te worden aangevraagd in het Nederlands, wij vertalen geen dossiers.

Contact

Heb je nog vragen? Contacteer onze collega Femke Hintjens.