Ruimte maken: drie inspiratiedagen over participatief werken

27 jun - 28 nov 2019
Werksessie

Veel professionals binnen jeugdwerk, cultuur of sport engageren zich graag om een diverser publiek te bereiken. Maar een geschikte aanpak vinden lukt niet altijd. Dēmos biedt hen daarom drie inspiratiedagen aan over ‘participatief werken’.

In drie dagen tussen juni en november krijg je visie, praktijkvoorbeelden en concrete werkvormen om ruimte te maken voor verschil in jouw werking. Je kan elke dag apart volgen of je kan je inschrijven voor de hele reeks. De eerste dag is op 27 juni. Lees hier meer over het programma en schrijf je in vóór 25 juni.

Voor wie

Professionals binnen jeugdwerk, cultuur of sport die een stap verder willen gaan rond participatie en ruimte willen maken voor mensen en praktijken die vandaag ondervertegenwoordigd en ondergewaardeerd zijn. Een breed publiek is welkom, vanuit verschillende functies en rollen, zowel op de eerste als op de tweede lijn. Organisaties worden aangemoedigd om met twee tot drie medewerkers van dezelfde organisatie de inspiratiedagen te volgen.

Plaats & tijdstip

Verschillende locaties in Vlaanderen en Brussel (bereikbaar met openbaar vervoer).

27 juni 201909u30 – 16u30
17 oktober 201909u30 – 16u30
28 november 201909u30 – 16u30

Programma & inschrijvingen

Interesse? Op deze pagina lees je meer over de concrete invulling van deze inspiratiedagen en kan je je inschrijven tot en met 24 juni.

Meer informatie

Demos.be