Boréal: ontmoetingsprogramma voor beeldende kunstprofessionals in Hauts-de-France

14 jun 2024
WerkbezoekRoubaix en Douchy-les-Mines

Om de vitaliteit en de rijkdom van haar regio in de kijker te zetten, organiseert het netwerk 50° NORD – 3° EST, met de hulp van Kunstenpunt en de Fédération Wallonië-Brussel, een speciaal ontmoetingsprogramma voor beeldende kunstprofessionals uit België en Hauts-de-France.
 

Het ontmoetingsprogramma Boréal vindt plaats op vrijdag 14 juni 2024 in Roubaix en Douchy-les-Mines. Samen bezoeken we het Centre d’art contemporain Espace Croisé en het CRP/ Centre régional de la photographie. Op elke locatie ontmoet je de teams en lidorganisaties van het netwerk om kennis te maken én uit te wisselen.

Programma

09:30  – vertrek met de bus vanuit Brussel-Zuid
11:00  – bezoek aan Espace Croisé Centre d’art contemporain en ontmoeting met het team
12:00  – netwerklunch met lidorganisaties van het netwerk 50° Nord – 3° Est: Art Connexion, Institut pour la Photographie, Diaphane, Château Coquelle, La Condition Publique, Frac Grand-Large, LaM, Le Fresnoy, H du siège, Travail et culture, CRP/ (deelnemers TBC)
14:00  – bezoek aan het Couvent en ontdekking van de ateliers van de kunstenaars in residentie
16:00  – bezoek aan het CRP/ en ontmoeting met het team
19:00  – terugkeer met de bus naar Brussel-Zuid

Inschrijven

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je in via onderstaand inschrijvingsformulier. Het team van 50° NORD – 3° EST neemt contact met je op en geeft je alle nodige informatie.

Inschrijven