Online meeting Innovation Lab 2024: partner search & expertise uitwisseling

02 feb 2024
Netwerkontmoetingonline

Deel je Europese projectvoorstellen voor de cross-sectorale oproep Creative Innovation Lab 2024, doe voorstellen en ga op zoek naar aanvullende expertise en nieuwe partners in Europa.

De Innovatie Lab subsidieregeling ondersteunt het ontwerp, de ontwikkeling en/of de verspreiding van innovatieve instrumenten, modellen of oplossingen die van toepassing zijn in de audiovisuele en andere culturele sectoren.

De Creative Europe Desks uit 25 landen nodigen je om deel te nemen aan de online sessie op vrijdag 2 februari 2024 van 10u30-12u00

Wat?

Tijdens de meeting worden er 6 casestudy’s van de begunstigden van de Innovation Lab call 2023 gepresenteerd. Daarna wordt aan nieuwe innovatieve projecten uit heel Europa de kans gegeven zich voor te stellen gedurende 7 minuten, gevolgd door vraag en antwoord. De online sessie verloopt via Zoom en is in het Engels. De sessie zal worden aangevuld met de organisatie van een matchmaking tool waar potentiële kandidaten op zoek kunnen gaan naar partners of gewoon hun interesse in deelname aan een project kenbaar kunnen maken.

Details

  • vrijdag 2 februari 2024, 10u30-12u00
  • online via Zoom
  • taal: Engels

Aanmelden

Ben je van plan een project in te dienen? Inschrijven voor de sessie kan tot 1 februari 2024, 18u00 via het online formulier.

Schrijf je hier in voor de sessie!

Deze online sessie wordt georganiseerd door de Desks in samenwerking met de Europese Commissie en het Europees Uitvoerend agentschap EACEA.