Netwerkmoment podiumkunsten tijdens Edinburgh Festival Fringe

16 aug 2023
NetwerkontmoetingEdinburgh, VK
Aankomende zomer organiseren we samen met deAuteurs een netwerkmoment voor podiumkunsten tijdens Edinburgh Festival Fringe.

Scene images for Funeral by Ontroerend Goed

In samenwerking met deAuteurs organiseren we een netwerkmoment voor podiumkunsten tijdens het jaarlijkse Edinburgh Festival Fringe.

We nodigen (internationale) podiumprofessionals uit om samen met ons drie theatervoorstellingen uit Vlaanderen te ontdekken op 16 augustus in de Zoo South Side-locatie. Daarna volgt de receptie met ondersteuning door de Diplomatieke Vertegenwoordiging van Vlaanderen (Ambassade van België) in het Verenigd Koninkrijk in Summerhall.

Tijdens de receptie presenteert Kunstenpunt een overzicht van het Vlaamse podiumkunstenveld en geven we ook meer uitleg over verschillende internationale subsidiemogelijkheden.

De drie voorstellingen die we zullen bezoeken zijn: FUNERAL door Ontroerend Goed, LA CODISTA/THE QUEUER door Wunderbaum & THE VAN PAEMEL FAMILY door SKaGeN – Valentijn Dhaenens.

Daarnaast is er de gelegenheid om je via hier in te schrijven voor SNEAKPEAK SHADOW GAME, een 7-daagse online performance van SKaGeN. Mocht je de 7 daagse performance op een ander moment willen volgen, dan voorzien we je van een link.

Contact

Heb je interesse of wil je meer weten over dit netwerkmoment? Neem contact op met onze collega Julia Reist.