Kom kijken en netwerken op TAZ#2024

05 aug 2024
NetwerkontmoetingKAAP Oostende
Netwerken Aan Zee is de gelegenheid voor makers om de sector beter te leren kennen!

Het programma van TAZ#2024 is gelanceerd, en dat betekent dat je van 31 juli tot en met 10 augustus in Oostende moet zijn om te genieten, collega’s aan te moedigen of misschien wel zelf te spelen. Op 5 augustus organiseert TAZ bovendien Netwerken Aan Zee: de gelegenheid voor makers om de sector beter te leren kennen!

Het programma van TAZ#2024 is gelanceerd, en dat betekent dat je van 31 juli tot en met 10 augustus in Oostende moet zijn om te genieten, collega’s aan te moedigen of misschien wel zelf te spelen.

Op maandag 5 augustus organiseert TAZ Netwerken Aan Zee – dé gelegenheid om de sector beter te leren kennen. Kloppende hart ervan is de Levende Bib: een collectie van experts uit alle domeinen van de podiumsector (beleid, productie, spreiding, belangenverdediging, …) die je zomaar kan ‘ontlenen’ voor een gesprek. Of kom gewoon wat gezellig bijbabbelen!

Hoe schrijf ik een subsidiedossier? Waar pitch ik een idee voor een voorstelling? Wie helpt me met de kwestie van auteursrechten? Hoe maak ik programmatoren warm voor mijn werk? 

Vlak voor het opengaan van onze Levende Bib kan je als jonge podiummaker bovendien deelnemen aan Pairing is Caring – een initiatief van SOTA/The Gap. Na een korte gespreksronde met enkele ervaren sectorgenoten wordt er een match gemaakt tussen jou en de mentor van je dromen: iemand om mee te sparren, advies bij te halen of je kritisch te bevragen. Pairing is Caring is gratis, maar schrijf je wel in, want de plaatsen zijn beperkt!

Het volledige programma van NAZ#2024 ziet eruit als volgt:

  • 13:00 – 15:00 Pairing is Caring @KAAP
  • 15:00 – 15:30 korte pauze
  • 15:30– 18:30 inleidend statement door Zindzi Tillot Owusu gevolgd door de Levende Bibliotheek
  • 19:00 de poëzieperformance Oerhert van Astrid Haerens (ticket nodig)
  • Doorlopend bar apéro

Wees welkom! Informeer gerust ook je klasgenoten of vrienden-collega’s, deel het programma via je eigen socials en kom vooral samen, dubbel zo gezellig.

Sector

Werk je in de culturele sector? Dan kan je via onderstaande link een sectoraanvraag indienen.

Sectoraanvraag