From Brussels with Love: internationale programmatoren in Brussel ter gelegenheid van Kunstenfestivaldesarts

11-13 mei 2017
Bezoekersprogramma

(c) Tiago Maya, Nástio Mosquito

Tijdens Kunstenfestivaldesarts organiseren Wallonie-Bruxelles Théâtre/Danse en Kunstenpunt voor de vierde keer op rij hun bezoekersprogramma ‘From Brussels with Love’ op 11, 12 en 13 mei 2017. Deze editie focust op het stimuleren van internationale samenwerking.

Een groep van twintig buitenlandse podiumprofessionals, die door Wallonie-Bruxelles Théâtre/Danse en Kunstenpunt zullen worden uitgenodigd, krijgen de kans om zich helemaal onder te dompelen in het werk van kunstenaars en kunstenorganisaties in Brussel, enkele verborgen schatten van de Brusselse kunstenscene te ontdekken en om kunstenaars en collega’s te ontmoeten. Zij kunnen uiteraard ook naar de voorstellingen gaan kijken die Kunstenfestivaldesarts programmeert.

Locatie en tijdstip

We werken samen met Pianofabriek (o.a. Rosa Omarsdottir, Silke Huysmans & Hannes Dereere), Le Grand Studio (o.a. Louise Vanneste, Lorenzo de Angelis, Ayelen Parolin, Marielle Morales), Théâtre NationalUltima Vez en een aantal kunstenaars en kunstenorganisaties die in dat gebouw zijn gehuisvest (Seppe Baeyens, Yassin Mrabtifi, Hiatus / Daniel Linehan, Claire Croizé & Etienne Guilloteau, Peeping Tom).

Van 11 tot en met 13 mei 2017.

Het festival loopt van 5 tot en met 27 mei.

Programma

Het gedetailleerde programma vind je hier.