Belgische showcases op Eurosonic 2019

16-19 jan 2019
Conferentie
Whispering Sons

Whispering Sons. Foto: (c) Geert Braekers.

Van 16 tot 19 januari 2019 vindt in Groningen de 33ste editie plaats van Eurosonic, een van de belangrijkste showcasefestivals & muziekconferenties. Ongeveer 3.900 muziekprofessionals van over de hele wereld verzamelen in het hoge noorden van Nederland. Overdag is er tijd voor panelgesprekken en netwerkmomenten en ‘s avonds krijgen beloftevolle bands de kans om zich aan een publiek van muziekliefhebbers en professionals te presenteren.

De Belgische artiesten blackwave., Blu Samu, Borokov Borokov, Brides Of Lucifer, De Beren Gieren, DVTCH NORRIS, ESINAM, Glass Museum, Go March, MDC III, Phoenician Drive, Portland, SHHT., Sonnfjord, Sons, STIKSTOF, het trio Wannes Cappelle, broeder Dieleman en Frans Grapperhaus, Warhola, Whispering Sons en Yellowstraps krijgen een podiumkans.

Ook Kunstenpunt zal aanwezig zijn om samen met Wallonie-Bruxelles Musiques en Sabam for Culture de Belgische bands te ondersteunen met een Belgium Booms-campagne.

Belgium Booms drink

Op onze jaarlijkse Belgium Booms-receptie kan je de Belgische delegatie ontmoeten met een custom Belgium Booms-biertje. Ben je graag aanwezig? Laat dan hier iets weten.

Vrijdag 18 januari from van 17u tot 19u
Het Pakhuis, Peperstraat 8 2, Groningen

Meer informatie

belgiumbooms.be
eurosonic-noorderslag.nl