Belgische delegatie op Jazzahead 2019

25-28 apr 2019
Conferentie
Belgische delegatie op Jazzahead 2019

De Belgische stand in 2018.

Van 25 tot 28 april 2019 coördineert Kunstenpunt, samen met Wallonie-Bruxelles Musiques, opnieuw de Belgische aanwezigheid op Jazzahead, een internationale beurs en showcasefestival voor jazz uit alle windstreken die jaarlijks plaatsvindt in Bremen, Duitsland.

Het programma van Jazzahead bestaat uit concerten, showcases, rondetafelgesprekken, lezingen, netwerkmomenten, awards en een professionele beurs. Jaarlijks verwelkomt Bremen meer dan 2.800 professionals uit 48 landen zoals artiesten, managers, boekingsagenten, labels, publishers, pers en organisaties. Ook voor het grote publiek heeft Jazzahead heel wat te bieden, met meer dan tachtig concerten en culturele events verspreid over verschillende podia in de stad. Voor komende editie is nog geen programma bekend. Geïnteresseerde bands kunnen zich tussen 1 en 22 november aanmelden voor een showcase.

Sluit je aan bij de Belgische stand

Zoals bij voorgaande edities staan Kunstenpunt en WBM ook dit jaar in voor de gezamenlijke Belgische stand, die zal fungeren als ontmoetingsplek en etalage voor jazz uit Vlaanderen en Wallonië. Wil je graag aansluiten? Meld je dan als co-exhibitor aan via deze link. Selecteer de stand ‘FlaWall’ (stand 6D01) en gebruik de kortingscode ‘JA19RC5LS’. Let op: de Early Bird-deadline geldt niet voor co-exhibitors.

Meer informatie

Jazzahead.de

Poppunt en de niet-klassieke muziekwerking van Kunstenpunt worden ondergebracht in één aanspreekpunt voor de niet-klassieke muziek. De nieuwe organisatie maakt een doorstart in het najaar van 2019.