Barak Belgique: showcasefestival voor kinderkunsten

08-11 nov 2019
Netwerkontmoeting
Barak Belgique: performing arts festival

ASSITEJ Belgium organiseert voor het eerst Barak Belgique: een 100% Belgisch podiumkunstenfestival voor een jong publiek. Vijftien voorstellingen – geselecteerd door een internationale jury – zijn te zien in drie Belgische steden: Brussel, Gent en Luik.

Barak Belgique is een showcasefestival voor internationale professionals, kinderen, tieners, families en scholen. Het belicht de kwaliteit, de diversiteit en het internationale potentieel van podiumkunsten voor een jong publiek uit de Vlaamse, Franse en Duitstalige Gemeenschap in België. Voor Vlaamse professionals is het de uitgelezen kans om hun internationale collega’s te ontmoeten.

Programma

Op het programma staan zowel gevestigde als jongere gezelschappen en kunstenaars uit alle uithoeken van het land. Naast de artistieke programmering worden ook netwerkmomenten voorzien.

Selectie van de jury:

Organisatie

Een initiatief van ASSITEJ Belgium, in samenwerking met BRONKSLa montagne magiqueKOPERGIETERYLes ChirouxLa Cité Miroir, het Théâtre Universitaire Royal de Liège en Minard

Met de steun van het Cultureel Samenwerkingsakkoord tussen de Vlaamse Gemeenschap en de Franse Gemeenschap, de Vlaamse Gemeenschap, Wallonie-Bruxelles International, Service public francophone bruxellois, Taalunie, de Duitstalige Gemeenschap, Stad Gent, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, de Provincie Luik, Wallonie-Bruxelles Théâtre Danse en Kunstenpunt.

Meer informatie

Alle info voor professionals (festivalprogramma voor professionals, delegate package, reizen, accommodatie) vind je hier.

Interesse in hedendaagse podiumkunsten voor een jong publiek? Laat je gidsen door het landschap, de spelers en de trends in Vlaanderen in onze online special.

Contact

Marijke De Moor