Let me be your guide: Klassieke muziek

Uitgebreide who’s who van artiesten en organisaties uit de klassieke muziek, met artikels over de klassiekemuziekscene in Vlaanderen en Brussel.

Wie zijn de muzikanten, componisten en organisaties die momenteel actief zijn op vlak van repertoire, oude en nieuwe muziek? Journalisten, recensenten, musicologen en een gerenommeerd programmator introduceren (internationale) muziekprofessionals tot het Vlaamse klassiekemuzieklandschap met een overzicht van oude en hedendaagse klassieke muziek dat meerdere decennia beslaat. Ga op ontdekking doorheen het onlinedossier en luister ondertussen naar Fingerprints, een selectie van hedendaagse muziektracks uit 2016.


Let me be your guide

Kunstenpunt maakt je wegwijs in het Vlaamse kunstenlandschap via online gidsen en thematische sites rond hedendaagse dans, podiumkunsten voor een jong publiek, fotografie, koormuziek in de 21ste eeuw …

De thema's van Kunstenpunt

Welke thema’s of dossiers onderzoekt en analyseert Kunstenpunt? Welke thema’s bepalen straks de toekomst van de kunsten in Vlaanderen en Brussel? Ontdek hier het overzicht.