Stel ons je vraag! Welkom op onze morning coffees

Morning coffee: elke maandag en woensdag

Twee ochtenden in de week opent Kunstenpunt een online koffiebar: op maandag en woensdag van 9 u. tot 10 u. Klik zonder afspraak op de Zoom-link en stel rechtstreeks je vragen aan onze collega’s.

Kunstenpunt maakt je graag mee wegwijs in de kunstensector. Bij ons kan je in vertrouwen terecht met vragen over het kunstenwerkveld, en de ontwikkeling van je loopbaan als kunstwerker of kunstenaar. We helpen je graag op weg in het snel vinden van de juiste informatie.

Praktisch

  • De Morning coffee-sessies vinden plaats op maandag– en woensdagochtend van 9 u. tot 10 u. via deze LINK in Zoom (opgelet, deze link werkt alleen op maandag en woensdag van 9 u. tot 10 u.)
  • Je kan zonder afspraak klikken op de Zoom-link (zie link hierboven). Je komt terecht in een wachtruimte en onze collega’s laten je binnen.
  • Kun je niet via een computer inbellen, dan lukt het ook gratis via dit telefoonnummer: +32 2 788 01 73. De meeting ID bij Zoom is 862 3711 6584 (dit telefoonnummer werkt ook alleen maar op maandag en woensdag van 9 u. tot 10 u.)