Stel ons je vraag! Welkom op onze morning coffees en night caps

Morning coffee: elke maandag en woensdag

Night cap: elke laatste maandag van de maand

morning coffee: Twee ochtenden in de week opent Kunstenpunt een online koffiebar: op maandag en woensdag van 9u tot 10u. Deze zomer organiseren we morning coffees op 17, 22, 24 en 29 augustus. 

night cap: Heb je andere verplichtingen in de voormiddag en spreek je ons liever ‘s avonds? Vanaf deze maand doen we ook een maandelijkse night cap! Elke laatste maandag van de maand van 20u tot 21u. De eerstvolgende nightcap is op maandag 29 augustus. 

Klik zonder afspraak op de Zoom-link en stel rechtstreeks je vragen aan onze collega’s.

Kunstenpunt maakt je graag mee wegwijs in de kunstensector. Bij ons kan je in vertrouwen terecht met vragen over het kunstenwerkveld, en de ontwikkeling van je loopbaan als kunstwerker of kunstenaar. We helpen je graag op weg in het snel vinden van de juiste informatie.

Praktisch

  • De Morning coffee-sessies vinden plaats elke maandag– en woensdagochtend van 9 u. tot 10 u. via deze LINK in Zoom (opgelet, deze link werkt alleen op maandag en woensdag van 9u tot 10u.)
  • De Night cap-sessies vinden plaats elke laatste maandagavond van 20u tot 21u via deze LINK in Zoom (opgelet, deze link werkt alleen op de laatste maandag van  de maand van 20u tot 21u) (25 april en 30 mei) 
  • Je kan zonder afspraak klikken op de Zoom-link (zie link hierboven). Je komt terecht in een wachtruimte en onze collega’s laten je binnen.
  • Kun je niet via een computer inbellen, dan lukt het ook gratis via dit telefoonnummer: +32 2 788 01 73. De meeting ID bij Zoom is 858 1397 8525 (dit telefoonnummer werkt ook alleen maar op maandag en woensdag van 9 u. tot 10 u.)