Stel ons je vraag!

Werk je in de kunsten en heb je een vraag? Zoek je een kritisch klankbord voor een nieuw project? Of heb je vragen na het volgen van één van onze infosessies?

  • mail je vraag naar advies@kunsten.be
  • bel ons op maandag, woensdag en vrijdag tussen 14 u. en 17.00 u. via +32 495 76 20 62
  • of stel ons je vraag op maandag of woensdag om 10 u. via de wekelijkse virtuele Morning Coffees

 

Morning Coffee: elke maandag en woensdag

Morning Coffee ― Twee ochtenden in de week opent Kunstenpunt een online koffiebar: op maandag en woensdag van 10 u. tot 11 u.

→ Klik zonder afspraak op de zoom-link. Stel rechtstreeks je vragen aan onze collega’s.

 

Kunstenpunt maakt je graag mee wegwijs in de kunstensector. Bij ons kan je in vertrouwen terecht met vragen over het kunstenwerkveld, en de ontwikkeling van je loopbaan als kunstwerker of kunstenaar. We helpen je graag op weg in het snel vinden van de juiste informatie.


Praktisch

  • De Morning coffee-sessies vinden plaats elke maandag– en woensdagochtend van 10 u. tot 11 u. via deze LINK in Zoom (opgelet, deze link werkt alleen op maandag en woensdag van 10 u. tot 11 u.)
  • Je kan zonder afspraak klikken op de Zoom-link (zie link hierboven). Je komt terecht in een wachtruimte en onze collega’s laten je binnen.
  • Kun je niet via een computer inbellen, dan lukt het ook gratis via dit telefoonnummer: +32 2 788 01 73. De meeting ID bij Zoom is 858 1397 8525 (dit telefoonnummer werkt ook alleen maar op maandag en woensdag van 10 u. tot 11 u.)