Workshop: New LATAM Voices, voor wereldwijde makers

Workshop
NewImages Festival

Dit programma wil opkomend Latijns Amerikaans-talent, of Latijns Amerikaans afkomstige (call for projects) samenbrengen met makers uit de hele wereld (call for worldwide creators) om hun verhalen te vertellen. Deze online workshop, waarvan de sessies zullen worden geleid door Garage Stories (met uitgenodigde deskundigen) zal worden gehouden voorafgaand aan het festival, van 15 tot 29 maart 2022.
De maker van het beste project wordt uitgenodigd om deel te nemen aan de 5e editie van het NewImages Festival in Parijs, van 8 tot 12 juni 2022 in Parijs, waar hij/zij de kans krijgt om potentiƫle investeerders en medewerkers te ontmoeten.

Wat?

New LatAm Voices is een workshop programma dat wordt georganiseerd als onderdeel van het internationale panorama over Latijns-Amerikaanse creatie van het 5e NewImages Festival, in samenwerking met Garage Stories.

Voor wie?

10 projecten van opkomende makers van Latijns Amerikaanse afkomst, overal ter wereld wonend (in een eerste idee-fase). Van 8 februari tot 8 maart volgt een tweede oproep voor kunstenaars uit de hele wereld om zich aan te sluiten bij het team van een geselecteerd project (Latam).

Wanneer?

8 tot 12 juni 2022, Parijs.

Meer informatie vind je hier