Pitch een nieuwe werkgroep tijdens NICC x 25

Call
NICC

Ben je op zoek naar mensen om een project te starten, wil je een dialoog openen over een specifiek sociaal-cultureel onderwerp of vraagstuk? Pitch je voorstel voor een nieuwe NICC-werkgroep!

Door de jaren heen heeft NICC uitwisselingsplatforms gecreëerd waar individuele kunstenaars en culturele agenten samen kunnen komen om van elkaar te leren, waaruit synergieën, samenwerkingen en discoursen kunnen ontstaan. Het is de wens van NICC om voortdurend betrokken te zijn bij het sociaal-culturele landschap waarin we ons bewegen, en we zijn van plan zijn 25-jarige geschiedenis te vieren door naar het heden en de toekomst te kijken.

Op zondag de 10e vanaf 16.00 uur willen we tijdens het Publieksprogramma van de tentoonstelling NICC x 25 in S.M.A.K. ruimte geven aan kunstenaars om samen te komen en vrijelijk ideeën, projecten, behoeften uit te wisselen.

Je kunt je voorstel live of met een korte video pitchen, van 2 tot 5 minuten. Geïnteresseerd? Neem dan vóór 5 december contact op via anyuta@nicc.be OF vul dit formulier in.

Een tip om een goede pitch te maken: bedenk een kortetermijndoel, wat wil je over een jaar bereikt hebben.

Wanneer? Zondag 10.12.2023

Hoe laat? Vanaf 16.00 uur

Waar? Auditorium S.M.A.K. Gent

Meer informatie

nicc.be