Open call voor 7-daagse trainingsformule voor jonge festival managers

Opleiding
European Festivals Association

Het “Atelier voor Jonge Festival managers” is een zevendaagse trainingsformule voor jonge artistieke managers of voor wie graag een carrière als programmator binnen een festival wil starten. Onder de begeleiding van gerenommeerde festival managers verbreden de deelnemers hun programmatievaardigheden, verbreden ze hun horizon en ontwikkelen ze nieuwe projectideeën. Tijdens deze editie onderzoeken we de rol van kunst en cultuur in gemeenschappen en ruimtes in conflict.

Voor wie?

Opkomende festival managers van over de hele wereld worden geselecteerd voor het Atelier om elkaar te ontmoeten in de culturele context van een festival, persoonlijk of online.

Ben jij een kritische denker die andere creatieve geesten wil ontmoeten? Wil jij met zowel opkomende als ervaren festival leiders, culturele activisten, en kunstenaars zeven dagen lang nadenken over de rol van festivals in de wereld van vandaag? Solliciteer dan nu!

Waar en wanneer?

8 – 15 oktober 2022

Nicosia, Cyprus

Prijs & inschrijvingen

De prijs voor het Atelier omvat accommodatie voor zeven nachten, registratie, werkdocumenten, toegang tot alle sessies, maaltijden en drankjes, recepties, plaatselijk vervoer, het cultureel en artistieke programma, en follow-up activiteiten.

Inschrijvingsgeld: €2100 (EFA-leden: €1600)

Heb je financiële steun nodig ? Bekijk hier voorbeelden van succesvolle financieringsaanvragen. Vraag hulp en neem contact op met EFA, want zij kunnen specifieke documenten voorzien ter ondersteuning van je aanvraag voor financiële steun bij andere organisaties.

Klik hier voor meer informatie

Klik hier om je in te schrijven