Jouw werk op de Limburg Biënnale 2024

Festival
Marres, Odapark

In de zomer van 2024 organiseert Marres in samenwerking met Odapark, Venray de derde editie van de Limburg Biënnale: een groepstentoonstelling die alle soorten kunstenaars, professionals, amateurs en hobbyisten bij elkaar brengt.

Beide voorgaande edities van de Limburg Biënnale waren een groot succes. In 2022 ontving Marres na plaatsing van een open call 1.600 ingezonden kunstwerken, 500 meer dan in 2020. De Limburg Biënnale bleek een echte publiekslieveling en werd de best bezochte tentoonstelling bij Marres van 2022. Voor veel kunstenaars was de tentoonstelling een stimulans voor hun carrière en een verrijking van hun portfolio.

Over

Marres en Odapark nodigen iedereen uit deel te nemen aan de Limburg Biënnale, ook kunstenaars die niet aan Limburg verbonden zijn. Van 19 februari t/m 10 maart 2024 kunnen geïnteresseerden, jong en oud, gevestigd en onbekend, van individu tot collectief, zich met een maximum van drie kunstwerken inschrijven. Dit mag elk type kunstwerk zijn: schilderij, video, sculptuur, audio, performance etc.

De jury van 19 professionele kunstenaars beoordeelt de inzendingen en selecteert de deelnemende kunstenaars, zonder te weten wie de maker is. Vervolgens richten de juryleden met hun selectie een ruimte in bij Marres of Odapark en tonen daarbij ook eigen werk.

Open Call

­­­De Open Call voor de Limburg Biennale 2024 staat open van maandag 19 februari vanaf 9:00 uur tot en met zondag 10 maart 2024 tot 23.59 uur. Alle veelgestelde vragen rondom de Limburg Biënnale en het insturen van je kunstwerk(en) vind je hier. Staat je vraag er niet bij, dan kun je contact opnemen via limburgbiennale@marres.org.

Meer informatie vind je hier.