Kansen voor jonge beeldend kunstenaars

Opleiding
Copper&Light

Elk jaar kunnen 25 jonge kunstenaars toetreden tot Copper&Light. Ze krijgen ze een duurzame ondersteuning vanuit de coöperatie en een netwerk van experten.

Omdat jonge kunstenaars visibiliteit, kansen en een degelijk inkomen verdienen, introduceert Copper & Light een nieuw werkingsmodel voor beeldende kunstenaars.  Copper & Light opereert vanuit een sterk samenwerkingsverband en streeft daarbij een vlotte doorstroom naar het professionele kunstenveld na.

Elk jaar kunnen 25 jonge kunstenaars toetreden tot Copper & Light en krijgen ze een duurzame ondersteuning vanuit de coöperatie en een sterk netwerk van experten. Copper & Light neemt haar kunstenaars mee in een groeiverhaal waarbij de aandacht wordt gevestigd op zakelijk advies, begeleiding, verbinding leggen met collectioneurs, organiseren van expo’s, verkopen van kunstwerken en zoveel meer.

Wie?

Copper & Light is een nieuw werkingsmodel voor de Beeldende Kunsten. De coöperatie wil een frisse, maar vooral broodnodige, wind doen waaien doorheen de Belgische kunstwereld. De positie van de kunstenaar staat zowel sociaal – economisch als artistiek steeds sterker onder druk.

Heb je interesse? Schrijf je dan in via deze link voor 9 april.

Meer info kan je alvast vinden via http://copperlight.be/