Gebruik het repetitielokaal of de atelierruimte van Globe Aroma

Werkruimte
Globe Aroma

Globe Aroma beschikt van artistiek werkplekken voor de kunstenaars uit onze gemeenschap om hen de ideale werkomstandigheden aan te bieden. We hebben een open gemeenschappelijke benedenverdieping ruimte, een repetitielokaal, een vergaderruimte en een internetruimte. Op de eerste verdieping zijn er de atelierruimtes voor beeldende, textiel- en digitale kunstenaars.

Donderdag zijn de ruimtes van Globe Aroma exclusief voorbehouden aan vrouwen en non-binaire personen.

OPEN OPROEP

Om de drie maanden lanceren we een oproep voor kunstenaars uit onze gemeenschap die openstaat voor open voor alle disciplines. Het gaat om het gebruik van de repetitielokaal en de atelierruimte op de eerste verdieping waar iedereen in zijn eigen ruimte en in autonomie kan creëren.

  • Repetitielokaal:

Zoals jullie al weten, zijn we volop bezig met het verbouwen van onze repetitiezaal. Ondertussen is de zaal gestript en wachten we nu op Fix om de werkzaamheden te starten. We verwachten dat we jullie in januari terug kunnen verwelkomen in een spiksplinternieuwe repetitiezaal.

Om deze ‘stille’ periode te overbruggen hebben we besloten om onze vergaderzaal om te vormen tot een tijdelijke repetitieplek. Als je akoestisch (of met koptelefoon) wil komen repeteren, kan je via de link hieronder je aanvraag indienen. Je kan ook een afspraak maken met mij om dat samen te doen hier op globe aroma als je dat liever hebt.

Hou er wel rekening mee dat er een aantal beperkingen zijn.
De vergaderzaal is veel kleiner (dans is dus helaas niet mogelik) en de zaal grenst aan de computerruimte, keuken en de coworkingspace:

o   Er kan dus enkel akoestisch gerepeteerd worden (om het volume te beperken), er worden wel koptelefoons voorzien als je dat graag hebt.

o   Er kan helaas geen drum opgesteld worden.

o   Omgekeerd kan het ook zijn dat je andere geluiden hoort die voortvloeien uit activiteiten (koken, workshops, vergaderingen,…) in die andere ruimtes tijdens je repetitiemoment.

o   Er zullen minder tijdssloten beschikbaar zijn en deze kunnen van week tot week veranderen in functie van het gebruik van de andere ruimtes. Het is een beetje een experiment en we hopen dat iedereen zich flexibel opstelt.

September 2022

We hebben net onze nieuwe open oproep voor kunstenaars gelanceerd. Om de ruimte te organiseren en iedereen de kans te geven om te creëren, willen we graag dat u ons wat informatie stuurt via deze link.

De uiterste datum voor toezending van deze informaties is 10 oktober 2022.

Je kan informatie, foto’s, geluiden en video’s sturen door het formulier in te vullen of door een e-mail te sturen
naar atelier@globearoma.be

Je kan ook je antwoorden op een papier schrijven en het terugbrengen naar Globe Aroma of een Whatsapp
bericht sturen naar Brecht: 0484 823 484 of Elli 0489 378 481.

Van 26/09/2022 tot 10/10/2022, zullen wij aanwezig zijn bij Globe Aroma om je te helpen de hierboven gevraagde informatie voor te bereiden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen of te komen!

_____

  • Als je meer informatie wilt of als je op zoek bent naar een ruimte om te creëren, neem dan contact met ons op!
    Via e-mail: atelier@globearoma.be
    Via sms of Whatsapp: Brecht: 0484 823 484 of Elli: 0489 378 481.

Meer informatie

globearoma.be