Ga met Kunstenpunt naar Tanzmesse 2024: drie dagen hedendaagse dans en ontmoetingen

Oproep
Kunstenpunt

Sluit je aan bij de Belgische delegatie van Tanzmesse 2024! Drie dagen lang organiseren Kunstenpunt en Wallonie-Bruxelles Théâtre Danse hedendaagse dansprofessionals een beursstand op de Tanzmesse om te netwerken, internationale collega’s te ontmoeten en voorstellingen bij te wonen.

Van 29 tot 31 augustus gaan Kunstenpunt en Wallonie Bruxelles Théâtre-Danse naar Düsseldorf voor de Internationale Tanzmesse nrw, de belangrijkste meeting in Europa voor hedendaagse dansprofessionals. Werk je in de sector en wil je mee? Neem dan deel aan onze Networking Islands.

Wij zijn er om je te ondersteunen, visibiliteit te bieden en waar nodig de weg te leiden naar internationale professionals.

Financiële ondersteuning

Kunstenpunt geeft onder bepaalde voorwaarden financiële ondersteuning aan wie met ons meegaat naar de Tanzmesse. De financiële ondersteuning is er voor kunstenaars die geen werkingssubsidies ontvangen en bedraagt de inschrijvingskost van €160,50. Kom je voor deze extra financiële ondersteuning in aanmerking, vul dit aan in ons inschrijvingsformulier. Je betaalt dus eerst je inschrijving zelf aan de Tanzmesse, Kunstenpunt betaalt jou (indien je in aanmerking komt) daarna terug.

Meer informatie via deze website