Neem deel aan de 12e editie van de fototentoonstelling UNEXPOSED

Festival
PhotoTWENS, UNEXPOSED

Ook dit jaar organiseert UNEXPOSED, met de steun van de stad Leuven, de tentoonstelling PhotoTWENS. De 12de editie van deze fototentoonstelling vindt plaats van vrijdag 6 september tot en met zondag 29 september 2024 in CC Kapel Romaanse Poort in Leuven.

Wat?

Voor de PhotoTWENS 2024 editie zijn we op zoek naar fotowerk van fotografen van 20 jaar en ouder en jonger dan 30 jaar. Van hen verwachten we een samenhangende serie van minimaal 3 tot maximaal 5 foto’s rondom een eigen vrij thema.

Ben jij een kandidaat voor deze tentoonstelling?

Stuur je project met volledig ingevuld deelnameformulier dan uiterlijk 31 mei 2024 digitaal naar info@unexposed.eu. De voorwaarden voor deelname en het deelnameformulier vind je onderaan deze pagina.

Jury

Een onafhankelijke en deskundige jury maakt een selectie uit de ingezonden fotoseries. De jury van PhotoTWENS 2024 bestaat uit Lara Gasparotto (fotograaf), Marie Cloquet (fotograaf) en Peter Henry Waterschoot (fotograaf).

De catalogi van eerdere edities kunnen worden bekeken via https://www.unexposed.eu/

Nieuw deze editie!

Uit de geselecteerde foto’s wordt één premium foto gekozen. De fotograaf van dit beeld ontvangt € 500. Dit premium beeld wordt op maximaal 20 genummerde exemplaren op A3+ formaat gedrukt door de organisatoren van PhotoTWENS om cadeau te geven aan ‘ondersteunende leden’. Het premium beeld wordt ook apart vermeld in de tentoonstellingspublicatie.

We danken je voor je interesse en wensen je succes met je inzending.

Downloads: