Casting call: acteur voor stille filmproject Cinemaximiliaan

Auditie
Cinemaximiliaan / Mahyar Khosravani

Voor een opkomend stille filmproject “A Normal day” door de Iraanse filmmaker Mahyar Khosravani, zoeken we nog een acteur (ervaring is geen vereiste) om een oudere man te spelen die slecht te been is.

Vereisten voor het personage van David- oude man (rond 80 jaar) die met een walker zal moeten lopen- fysiek: groot, tenger
– geen angst van honden – alle nationaliteiten of niveaus van ervaring zijn welkom!

Synopsis van het plot: Met eenzaamheid als leidraad doorheen onze stille filmprojecten, focust dit werk op een oudere vrouw (Maria) die samenwoont met haar hond (Dixie). Haar leven is weinig bewogen tot wanneer de buurman tegenover (David) een hondje (Milo) krijgt. Doorheen het raam krijgen beide honden een band waardoor na een incident, ook zij twee in contact zullen komen.

Midden mei gaat de selectie door, gezien we tegen begin juni (2-3-4) plannen te filmen. De opnames zullen doorgaan in een buitenwijk van Brussel. Deelname aan het filmproject bij Cinemaximiliaan is gebaseerd op vrijwillige inzet. Je krijgt er wel veel vrienden, een onvergetelijke ervaring en lekker eten voor terug! Reiskosten worden natuurlijk wel vergoed.

Voor meer informatie en het terugkoppelen bij interesse in deze oproep, contact via:
Oan Moonen 
oanmoonens@hotmail.com 
+32 (0) 487 68 81 54