Beeldende werken gezocht voor thematische groepstentoonstelling: ‘Zout Water’

Oproep
ZISO Kunstvereniging

Wat?

Voor een groepstentoonstelling met thema Zout Water is kunstvereniging ZISO op zoek naar 20 hedendaagse, beeldende kunstenaars. Voornamelijk schilder- of tekenkunst, collages en fotografie zijn welkom maar er kan ook ruimte worden voorzien voor beeldhouwkunst en filmkunst. De ingediende werken moeten ge├»nspireerd zijn op het thema zout water: De ware remedie voor alles is zout water: zweet, tranen of de zee. -“Karen Blixen”

De werken worden geselecteerd op thema en samenhang door de leden van ZISO, een startende kunstvereniging. Momenteel telt deze 3 leden, allemaal zelf kunstenaars. 

Inschrijven

  • Inschrijven is gratis en kan tot 20 augustus. Wij laten begin september weten of ge├»nteresseerden geselecteerd zijn en vragen dan dat de werken tegen 27 september naar Tervuren te brengen. Al deze informatie wordt naar de kandidaten gestuurd.
  • Aan de kunstenaars vragen we een participatie bedrag van 120 euro per werk. In die prijs zit de deelname aan de tentoonstelling die twee verlengde weekenden duurt, publicatie, drank voor de vernissage die zal plaatsvinden op 28.09.23 en ZISO art leden zijn telkens aanwezig tijdens de openingsuren. Wij doen natuurlijk ook ons best om te verkopen en vragen hiervoor 20% op eventuele verkoop van de werken. 
  • Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar zisofv@gmail.com met daarin een korte bio, duidelijke foto’s van jouw werken en de daarbij behorende afmetingen. Onderwerp van de email: jouw naam + AQUA DI SALE.

Praktisch

Data groepstentoonstelling: 28-30 september en 5-8 oktober.
Locatie: Kunstgalerij Van Lorreien, Nieuwstraat 16, Tervuren, Belgium
Contact: zisofv@gmail.com