Tweede editie Classic Connections: internationaal bezoekersprogramma klassieke muziek

27-29 jan 2018
Bezoekersprogramma
Classic Connections

Van 27 t.e.m. 29 januari 2018 organiseren we samen met Wallonie-Bruxelles Musiques voor de tweede keer Classic Connections, een driedaags internationaal bezoekersprogramma voor klassiekemuziekprofessionals.

Aanleiding van het bezoekersprogramma is het samenvallen van Klara in deSingel, het Nationaal Orkest van België in Bozar en ProPulse in datzelfde weekend. Tijdens Classic Connections stellen de finalisten van Supernova – jonge kamermuziekensembles – hun werk ook voor aan een professionele internationale jury. Zondag wordt er een ontmoetingsdag voorzien tussen de internationale en Belgische klassiekemuziekprofessionals.

Plaats & Tijdstip

deSingel, Antwerpen
BOZAR, Brussel
Flagey, Brussel

Zaterdag 27 tot en met maandag 29 januari 2018

Programma

Het bezoekersprogramma is een initiatief van Kunstenpunt en Wallonie-Bruxelles Musiques i.s.m.  Klara, deSingel, Bozar, ProPulse en Flagey.

Belgische muziekprofessionals actief in de klassieke muziek kunnen aansluiten bij hun internationale collega’s op zondag 28 januari:

  • 10u: Showcase Supernova (Bozar)
  • 12u30: Netwerklunch bij Kunstenpunt in de Ravensteingalerij. De ideale kans om andere klassiekemuziekprofessionals te leren kennen
  • 15u: Nationaal Orkest van België in Bozar
  • 17u: Bekendmaking laureaten Supernova & receptie

Meer informatie

Classic Connections 2018

Contact

Mail Stef Coninx voor meer informatie over het programma.