Highlights from the Lowlands op Theaterfestival Boulevard (NL)

07-10 aug 2019
Bezoekersprogramma
Highlights from the Lowlands op Theaterfestival Boulevard (NL)

Het bezoekersprogramma Highlights from the Lowlands laat internationale professionals proeven van het kwaliteitsaanbod podiumkunsten van Vlaanderen en Nederland. Voor de editie van 2019 slaat Kunstenpunt de handen in elkaar met Dutch Performing Arts en Theaterfestival Boulevard.

Theaterfestival Boulevard presenteert iedere zomer elf dagen lang een staalkaart van het hedendaags podiumkunstaanbod. Op verschillende locaties in s’ Hertogenbosch vind je theater, dans, muziek(theater) en interdisciplinaire kunstvormen. De kern van de programmering bestaat uit werk uit Nederland en Vlaanderen – veel Vlaamse gezelschappen zijn in Nederland uitsluitend tijdens het festival te zien – internationaal werk en coproducties: gelegenheidssamenwerkingen en langdurige relaties die het festival zelf aangaat. Bekijk hier het volledige programma van 2019.

 Over Highlights from the Lowlands

Het bezoekersprogramma dompelt internationale professionals vier dagen lang  (7 t.e.m. 10 augustus) onder in het festival, kunstenaars en de stad. In een kort tijdsbestek krijgen ze de gelegenheid om zo veel mogelijk voorstellingen bij te wonen, plekken te bezoeken, kennis te maken met collega’s en verschillende Vlaamse en Nederlandse kunstenaars en gezelschappen persoonlijk te ontmoeten. Hier vind je een overzicht van de deelnemers en de geplande activiteiten.

Meer informatie

festivalboulevard.nl

Contact

Heb je vragen over dit programma? Contacteer Job Rietvelt.