Summer Studios: gratis, professioneel uitgeruste dansstudio’s voor jongeren

Residentie
P.A.R.T.S / Rosas

Tussen 18 juli en 19 augustus stellen Rosas en P.A.R.T.S. hun dansstudio’s ter beschikking van jongeren.

Deze editie van de Summer Studios biedt niet alleen gratis, professioneel uitgeruste dansstudio’s voor jongeren, maar ook thematische workshops over inclusie, intergenerationeel werk & de relatie tussen dans en natuur, plus showcases, lezingen en filmvertoningen.

Als je op zoek bent naar een ruimte om je project te ontwikkelen of om te experimenteren, kun je een aanvraag indienen om gebruik te maken van de dansstudio’s. Stuur ons een motivatie over het project waar je mee bezig bent. Het kan gaan om research ter voorbereiding van een nieuwe productie, repetities, een project dat naar aanleiding van de Summer Studios wordt opgezet, of iets heel anders. Voor ons is het essentieel dat het een creatief proces is.

De Summer Studios bieden professioneel uitgeruste dansstudio’s (zwevende vloer, danstapijt, spiegels en een geluidsinstallatie). Er kan gewerkt worden op weekdagen, niet in het weekend. Er is een slot van 10 tot 15u en een van 15 tot 20u. Als je dat wenst, kan je ook feedback krijgen tijdens je werkproces.

Lees hier alles over de Summer Studios.

Als je wil deelnemen aan de SummerSchool van P.A.R.T.S. kan je die ook combineren met een avondrepetitieblok in de Summer Studios.

Hoe deelnemen?

Vul dit aanvraagformulier in vóór 31 mei 2022. Medio juni krijgt u antwoord op je voorstel.

Meer informatie

Als je meer info wilt, mail dan naar summer.studios@parts.be.