De mensen achter Kunstenpunt

Kunstenpunt telt 22 medewerkers die verantwoordelijk zijn voor onderzoek, kennisontsluiting, beleidsobservatie, praktijkontwikkeling, informatiebeheer, communicatie en zakelijke ondersteuning. Samen met de Raad van Bestuur zetten ze zich elke dag in voor de Kunsten!

Kunstenpunt op teamdag in 2020

Team

Diane Bal, Stef Coninx, Christel De Brandt, Nele De Cocker, Martine De Jonge, Dirk De Wit, Sam Eggermont, Anneliese Geerts, Myriam Halimi, Greet Halsberghe, Yasmin Holail Mohamed, Sofie Joye, Zuena Kahitani, Lissa Kinnaer, Simon Leenknegt, Ann Overbergh, Tom Ruette, Quinten Van Wichelen, Ine Vermeylen, Nikol Wellens & Mariam Ziroyan

Heb je een specifieke vraag voor ons? Ontdek op onze who’s who welke collega je kan contacteren met je vraag. Je vindt er ook onze e-mailadressen.

Raad van Bestuur

Onze Raad van Bestuur – die tot stand kwam na een open call – bepaalt in nauwe samenwerking met de directie het algemeen beleid van Kunstenpunt. De Raad neemt de nodige maatregelen om de missie van de organisatie te realiseren, de continuïteit van de werking van het steunpunt te garanderen en de beheersovereenkomst met de Vlaamse overheid uit te voeren.

Onze Algemene Vergadering reflecteert het brede maatschappelijke middenveld waarbinnen de organisatie opereert en waarmee ze banden onderhoudt. Ze controleert de Raad van Bestuur op zakelijk-financieel, formeel-juridisch, bestuurlijk en deontologisch vlak.

Raad van Bestuur

Eddie Guldolf, Carolina Maciel de França, Nora Mahammed, Veerle Mans (voorzitter), Lieve Moeremans, Saïda Sakali, Kobe Van Cauwenberghe, Bart Van der Roost, Danielle van Zuijlen en Jan Wallyn.

Algemene vergadering

Simon Delobel, Ilke Froyen, Eddie Guldolf, Fleur Khani, Jo Libeer, Carolina Maciel de França, Nora Mahammed, Veerle Mans, Lieselot Mariën, Lieve Moeremans, Saïda Sakali, Kobe Van Cauwenberghe, Bart Van der Roost, Annelies Van Parys, Danielle van Zuijlen, Willem Vanderhoydonks en Jan Wallyn.

Historiek

Kunstenpunt startte in 2015 als fusieorganisatie van de voormalige steunpunten voor beeldende kunsten (BAM – Instituut voor Beeldende, Audiovisuele en Mediakunst), voor muziek (Muziekcentrum Vlaanderen) en voor podiumkunsten (VTi – Vlaams Theater Instituut).Jaarverslagen

Welke concrete initiatieven en acties waren er in 2019? Hoeveel kunstenaars zitten er in onze database? Welke internationale bezoekersprogramma’s hebben we georganiseerd? Lees er alles over in ons jaarverslag

Over kunstenpunt

Professioneel actief in de beeldende kunsten, podiumkunsten of klassieke muziek in Vlaanderen of Brussel? Kunstenpunt ondersteunt jou als individu, organisatie of overheid.